Get Adobe Flash player

Over Ons

Zwiertje is een nieuw en dynamisch bedrijf dat gestart is in 2015. Vanuit het enthousiasme van Marieke Hoogland, de oprichter van het bedrijf, en haar liefde voor papier en verpakkingsmaterialen, is het idee ontstaan om een extra dimensie toe te voegen aan het geven van cadeaus.

De beleving van het geven en ontvangen van een cadeau is voor een groot deel afhankelijk van de verpakking. Toch wordt hier in Nederland vaak te weinig aandacht aan geschonken; het kan zoveel mooier.

Door de ontvanger, de gelegenheid en het cadeau centraal te stellen, maakt Zwiertje het geven van een geschenk tot een beleving, die een emotie bij de ontvanger losmaakt.

De insteek van Zwiertje is dan ook om de belevingswereld rondom het geven en ontvangen van cadeaus te verrijken. Niet alleen door cadeaus in te pakken voor mensen die iets unieks willen, maar ook door het leveren van cadeaupapier, decoratiemateriaal en het geven van workshops.

Zwiertje komt van zwier en betekent naast zwierig ook elegant, sierlijk, gratieus, chic, flair en pronk. Al deze woorden passen bij een perfect verpakt cadeau. Een cadeau kan er elegant, sierlijk, gratieus en chic uitzien. En met een cadeau wat er zo prachtig uitziet mag de gever zeker pronken.

Dit is de passie van Marieke en dat is terug te zien in haar ontwerpen.