Get Adobe Flash player

Onze Service

Hoe werkt het?

Het laten inpakken van uw cadeau door Zwiertje kan op diverse manieren en is heel eenvoudig.

Als u via een webwinkel een cadeau bestelt, heeft u de
mogelijkheid om een postadres of factuuradres en een bezorgadres in te vullen.

Bij het bezorgadres vult u het adres van Zwiertje in:
Klaver 32, 9761 LD Eelde.
U ontvangt dan de factuur van het online gekochte cadeau thuis en het cadeau wordt naar Zwiertje toegestuurd.

Vervolgens neemt u contact op met Zwiertje. Zodra het cadeau en de bestelling bij Zwiertje binnen zijn wordt het
cadeau ingepakt. Daarna wordt het ingepakte cadeau weer naar u terug gestuurd of naar diegene voor wie het cadeau bedoelt is (de ontvanger). Afhankelijk van de wensen die u bij de bestelling hebt opgegeven.

U kunt uiteraard ook een cadeau bij ons langs brengen op bovenstaande adres.

Handgeschreven kaartje of label

Wanneer u een cadeau niet zelf kunt geven en u het cadeau door Zwiertje laat doorsturen naar de ontvanger, dan kunt u een persoonlijke boodschap doorgeven.

Zwiertje zorgt er dan voor dat deze tekst handgeschreven of getypt op het kaartje of label komt. Zo kunt u toch een persoonlijke boodschap of wens voor de ontvanger met het cadeau meesturen.

Cadeau advies

Vind u het ook altijd zo moeilijk om een cadeau voor iemand te bedenken? Helemaal als het voor een speciale gelegenheid of een speciaal persoon is?

Hier kan Zwiertje u bij helpen.

Neem contact met ons op per telefoon of mail, wij zullen dan samen met u uw wensen en de gelegenheid in kaart brengen. Met deze gegevens gaat Zwiertje aan de slag en zal met een selectie van individuele en persoonlijke cadeau-ideeën komen.

Hieruit kunt u een keuze maken. Zit het juiste cadeau hier niet tussen dan gaat Zwiertje met uw feedback nogmaals op zoek en komt met nieuwe suggesties.

Heeft Zwiertje het perfecte cadeau gevonden dan schaft Zwiertje het cadeau aan en pakt het naar wens in. Vervolgens stuurt Zwiertje het naar u op of u haalt het ingepakte cadeau bij Zwiertje op.